Portfolio

Dit is een selectie van klanten die gebruik maken of maakten van mijn ervaring op het gebied van webdesign.

Budgetcoach Harlingen

Begin 2024 werd ik door Minne, mijn neef, benaderd die budgetcoach wilde worden in Harlingen. Hij vroeg mij of ik hem kon helpen met het opzetten van de website voor zijn nieuwe eigen bedrijf. Binnenkort verwachten we de nieuwe website te kunnen presenteren!

www.budgetcoach-harlingen.nl

Bach Jeugd Orkest

Toen in 2015 het Bach Jeugd Orkest begon, ben ik door de dirigente van dit orkest gevraagd of ik de website van het Bach Jeugd Orkest kon bouwen. De website is in de loop der tijd meerdere malen grondig opgeknapt en is nu uiteindelijk een hele mooie website geworden.

www.bachschoolorkesten.nl/jeugdorkest

V5 & V6

V5 & V6 is de website die ik ooit vor mijn klas heb gemaakt. De website is in 2011 begonnen als AH1F en is ieder jaar mee-veranderd. Het oorspronkelijke idee van de website was een overzicht te creëren van al het te maken van het te maken huiswerk en mijn klasgenoten op de hoogte te houden van roosterwijzigingen. Aangezien dit nu via het systeem op school gebeurt, heb ik de site veranderd naar een site die kan gebruikt worden om samenvattingen, aantekeningen, woordenlijsten, etc. met elkaar te delen. Intussen zit ik hier niet meer op school, maar blijf ik de bestanden wel delen voor de leerlingen van 5 en 6 VWO.

www.atrium-vwo.nl

Bach Jeugd Solisten

In 2018 zijn het Bach Jeugd Orkest en het Bach Volwassenen Orkest dat zij lang niet alle concertverzoeken aankunnen, daarom zijn de meer ervaren leerlingen uit het Bach Jeugd Orkest samen de Bach Jeugd Solisten geworden en geven een concert bij een deel van de concertverzoeken.

www.bachschoolorkesten.nl/jeugdsolisten

Robin Muziekstukken

Toen ik in mijn orkesten speelde, merkte ik dat ik interesse had in het arrangeren van orkestpartituren. Dit ben ik dan ook gaan doen. In eerste instantie alleen voor mijn orkesten. De orkestleden konden dan stemmen op een stuk om te gaan spelen. Intussen bied ik deze bewerkingen op deze website te koop aan voor iedereen die interesse heeft in mijn muziek.

www.robinmuziekstukken.nl

Bach Volwassenen Orkest

Doordat het Bach Jeugd Orkest zo'n ontzettend succes was, is in 2016 het Bach Volwassenen Orkest opgezet. Ook voor deze website heeft de dirigente van het orkest mij gevraagd de website te bouwen.

​www.bachschoolorkesten.nl/volwassenenorkest

RifleBirdMusic

Eric Fennis, van wie ik sinds 2015 blokfluitles heb, heeft mij in 2021 gevraagd of ik voor hem een nieuwe website kon ontwerpen om ook met de tijd mee te gaan. Daar is een prachtige samenwerking uitgerold waarbij ik Eric ondersteun met verschillende digitale projecten.

www.ericfennis.nl

Bach Start Orkest

Doordat het Bach Jeugd Orkest een enorme groei heeft doorgemaakt, is in 2019 het Bach Start Orkest opgezet. Ook voor deze website heeft de dirigente van het orkest mij gevraagd de website te bouwen.

​www.bachschoolorkesten.nl/startorkest

Typisch Jij

Typisch Jij is een tweedehandskledingwinkel en tevens een reïntegratieplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Typisch Jij ondersteunt de Verkeerstuin in Amersfoort door middel van een donatie per verkocht kledingstuk. Via het Zomerhuttenbouwen ken ik iemand van de Verkeerstuin die mij heeft gevraagd om Typisch Jij te helpen met het bouwen van een nieuwe website, omdat zij alleen maar een homepagina hadden die niet meer aan hun eisen voldeed. Daarom heb ik destijds een ontwerp gemaakt voor hun website.

www.typischjij.nl

Zomerhuttenbouwen Soesterkwartier

Als kind deed ik ieder jaar mee aan het Zomerhuttenbouwen in het Soesterkwartier. De bestaande website was dusdanig verouderd dat deze niet meer werkte. Op dit moment heeft de organisatie van het Zomerhuttenbouwen besloten mij te vragen ze te helpen een compleet nieuwe website te bouwen.

www.zomerhuttenbouwen.nl

Mondriaan Explorers

Scouting Mondriaan heeft al een hele mooie website, maar de explorer-speltak had vraag naar een duidelijke pagina met alle informatie voor deze speltak. Daarom vroegen ze mij deze voor hen te maken.

mondriaan-explorers.nl

Talentenportaal

Via via is Talentenportaal bij mij terecht gekomen. Talentenportaal is een samenwerking tussen drie zelfstandige ondernemers die gespecialiseerd zijn op het gebied van woordenschat en NT2. Ik heb voor Talentenportaal de eerste opzet van hun website ontworpen.

www.talentenportaal.com

KOPPELMUN

KOPPELMUN is een evenement waarbij de Verenigde Naties worden nagespeeld door leerlingen van scholen uit verschillende landen. In 2018 werd dit evenement op mijn school gehouden. Ik zat zelf in de organisatie van dit evenement, waardoor ik ook gevraagd werd om de website te maken.

www.koppelmun.com

Wiersma Consultancy

Mijn vader, Harry Wiersma van Wiersma Consultancy, heeft al jaren zijn bedrijf waarbij hij bouwbedrijven adviseert en helpt inrichten bij een nieuw systeem voor hun bedrijf. Al jaren doet hij dit zonder webpagina, maar nu dan toch maar een simpele pagina met contactgegevens.

www.wiersma-consultancy.nl